Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Grattis!

 

Många har passerat under alla dessa år men få har lyckats beröra mig som denna man till höger i bild. Vi vet båda att jag kan ta detta privat med dig men jag vill att alla ska veta vilken sann vän och inspiration du är för mig.

Det är tack vare dig som jag skriver detta idag. Det är tack vare dig jag har utvecklats, fattat beslut och banat vägar som jag troligtvis inte gått om det inte varit för dig. Du utmanar det traditionella synsättet och du lyfter fram det bästa i personer du har dig nära. Du har goda värderingar och du lever som du lär. En sann inspiratör!

Jag är glad att du är min vän och jag vill önska dig ett stort grattis ändå bort till Costa Rica!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind