Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Välj din stil i vår

    
foto: Michaela Andersson

Det känns som om våren snart är här på riktigt och jag längtar tills det är så pass varmt att jag med största säkerhet kan plocka fram alla vår- och sommarkläder. Något jag alltid plockar fram så snart jag bara kan är mina espadrillos. Jag tycker det är det mest bekväma man kan gå i under sommaren och dessutom är det ett snyggt vardagsval av skor. Ett annat plagg som jag införskaffat och som jag verkligen fastnat för är den sjysta kavajen från Dstrezzed. Den gör sig riktigt fin med både en t-shirt, linne och skjorta. Definitivt ett plagg som jag kommer använda mycket i sommar.

Kavaj: Dstrezzed | Linne: H&M | Jeans: Reign Italia | Skor: OAS | Accessoarer: Noie

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt