Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

TACK

30234455

 

Trots min förlust känner jag mig som en vinnare ikväll för jag inser hur otroligt fina människor jag har runt omkring mig som stöttat och hejat fram mig med all sin kärlek. Det handlar inte om vinst eller förlust utan om själva upplevelsen. Det här är ingen tävling där jag kan ta lärdom från min förlust och göra det bättre nästa gång, det blir ingen nästa gång. Jag förlorade idag mot en mycket värdig motståndare.

Gladiatorerna har varit en väldigt roligt erfarenhet och en barndomsdröm som gått i uppfyllelse men också en väldigt kostsam historia. Jag känner att även om jag fick chansen att göra allt på nytt skulle jag förmodligen inte gå igenom det igen. Tävlingen har kostat mig en axel- och handledsskada som tagit tid att läka och det känner jag inte är värt. Tyvärr blir det så när det är tävling mellan målinriktade människor.

Nu ska jag fokusera framåt för imorgon har jag faktisk något riktigt stort att berätta. Håll utkik på bloggen imorgon.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt