Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

OK att bry sig?

foto: Michaela Andersson

För mig är det viktigt att det ser lika bra ut med kläder som utan kläder. Förstå mig rätt för det jag säger är att jag faktiskt bryr mig om mitt utseende. Jag bryr om hur andra uppfattar mig, jag bryr mig om hur min flickvän ser på mig och hur hon tänker när hon ser mig. Jag har av någon anledning alltid tränat hårdare när jag varit i en relation och jag tror att en utav anledningarna är för att jag vill att min partner ska se det bästa hos mig. Jag vet att kärlek går bortom all det ytliga men ändå tycker jag att det är viktigt att man tar hand om sig själv för den andres skull och för relationen.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Är man vältränad är det mannen som lyfter outfiten, inte outfiten som lyfter mannen.
  Man mår bättre, ligger bättre och ser bra ut naken dessutom.

  Filip 2015-06-02 23:14:13
  Svara
  • Svar på Filips kommentar.

   Gillar ditt tänk! Jag vill inte att kläderna ska lyfta mig utan som du beskriver jag som lyfter det jag bär.

   kevin 2015-06-02 23:52:58
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind