Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Ta hand om din kropp

 P7770203

Min födelsedagsmåltid är inte traditionsenlig. Det är säkert många som tycker att jag borde unna mig något på min födelsedag men jag ser inte det på det viset. Jag tycker om att äta som jag gör för jag känner mig ren i kropp och själ på det här sättet. Jag brukar tänka hur mycket kraft och energi vi vanligtvis lägger på saker runt omkring men glömmer oftast att ta hand om oss själva. Jag har bara en kropp och den ska jag leva med resten utav mitt liv och därför blir det också himla viktigt att jag tar ansvar den.

Min kompis Frankie hälsar också! Vi har varit ute och gått 7-8 km morgon och kväll de senaste dagarna och han har börjat äta och vila betydligt mer än vad han brukar. Jag tror Frankie börjar förstå vad det innebär med träning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind