Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Sommar och skratt med Top model vänner

kevin-metromodeP7780049kevin-metromodekevin-metromode

 

Efter jobbet i förmiddags drog jag och Ellinor iväg på LostandFound eventet ute på Härinne Slott. På väg dit mötte vi upp ett bekant ansikte för alla er som följde Top Model Sverige, nämligen *Macadamian nuts”. Sanel bor i Härnösand och överraskade mig igår när han från ingenstans skriver på min instagram ”ses imorn”. Jag kände mig tvungen att ringa upp han direkt och höra om det var sant och mycket riktigt så skulle han med på eventet idag. Jag gillar verkligen Sanel, han är en kille med ett otroligt stort hjärta och jag ser så mycket talang i honom. Vi skrattar åt det mest löjliga ihop och trots den korta tiden vi tillbringa ihop i Syd Afrika så känner jag att det är honom jag kommit allra närmst.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind