Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Strandlöpning

image

image

image

image

Imorse blev det strandlöpning för min del. Jag värmde först upp med lätt jogg längst strandpromenaden och sprang därefter 2.5km på stranden. Det var fysiskt och mentalt krävande att trampa sand samtidigt som det känns som man aldrig kommer fram. Efteråt var det en grymt skön känsla och min kropp hade fått jobba med helt andra förutsättningar än vad den vanligtvis är van vid.

Jag tidigare lyft fram fivefingers som de ultimata träningsskorna och det håller jag fast vid än idag. Det finns inga andra träningsskor som jag känner till som hjälper till att stärka mina muskler kring fotleden och vaden på ett sådant effektivt sätt. Dessutom har jag blivit allt mer medveten om min fotnedsättning och kroppshållning i samband med att jag utvecklat min träning i fivefingers. Det är en riktigt bra sko för alla, oavsett nivå. Något man bör tänka på är att försikgt övergå till att använda fivefingers. De allra flesta är vana vid skor som hjälper att stabilisera fotleden och har mycket dämpning. Mitt råd är att man helt enkelt börjar gå eller träna med fivefingers på gymet för att sedan övergå till att löpa kortare intervaller och tillslut börja experimentera med vad som känns bra för en själv.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind