Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Jag är tillbaks!

IMG_3714

Ibland tappar man allt och igår var en sån dag. Jag visste varken in eller ut gällande vad jag ville eller hur jag kände. När man håller fokus på något så starkt och så länge kommer det dagar då allt man gör känns förgäves och man börjar ifrågasätta ens val. Det är normalt och det inte första gången det händer mig utan jag har lärt mig att det är bara att haka på och låta dagen ta sin bana. På samma sätt som det får en ur rutin för en stund får den även en tillbaks på rätt spår igen. Det finns liksom ingen rak linje som tar en framåt utan alla spår kantas av fallgropar längst vägen och det gäller att lära sig handskas med dessa så snabbt och smärtfritt som möjligt.

Idag har jag mycket positivt framför mig och jag känner mig åter fokuserad på min sak.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind