Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

TVÅ OLIKA KOSTTILLSKOTT SOM JAG ANVÄNDER DAGLIGEN

PROTEIN

Det är två gånger under dagen som jag hämtar min proteinburk från skafferiet. Den ena är på morgonen då jag blandar i en skopa protein i min morgongröt och den andra är när jag häller lika stor mängd i min shaker till efter träningen. Det sprids många skumma rykten om vad dessa produkter innehåller men det är inte mer konstigt än en förenklad näringskomplement. För er som inte känner till hur kroppen fungerar så behöver kroppen näring efter träning för att gå från en nedbrytande fas till ett läge av återhämtning. Att få i sig mat direkt efter träning vore drömscenariot men det är sällan man har den möjligheten. Istället används produkter som den nedan för att hjälpa oss få snabb återhämtning efter träning och ge oss tid att komma hem och laga en ordentlig måltid.

kevin FAST Sverige

GLUTAMIN

Protein består av många olika beståndsdelar däribland Glutamin som också sammanfattas inom begreppet aminosyror. Glutamin har jag alltid i min shaker under träning tillsammans med andra viktiga aminosyror (BCAA). Jag fördrar att köpa glutamin för sig själv då jag enklare kan reglera mängden. Jag anser att det oftast är för liten mängd Glutamin i färdigblandad förpackningar.
Kroppen producerar relativt liten mängd glutamin på egen hand och glutamin är viktig för återhämtningen. Därav är det ett bra tillskott att införskaffa och alltid ha med i vattenflaskan på gymet.

Kevin FAST Sverige

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind