KEVIN TRIGUERO

JAG DRÖMDE RIKTIGT GALET INATT

kevin metromode

Jag tror säkert att alla drömt något så verkligt att när man vaknar upp från drömmen så känner man antingen stor lycka eller stor lättnad. Jag kände både lycka och lättnad imorse när jag vaknade upp från min dröm. Jag har varit på jättestrikt kosthållning i snart två veckor inför mitt fotojobb nästa vecka och jag börjar verkligen känna sukt efter massa gott, särskilt nu när julen kommit igång.

Inatt drömde jag att jag åt en stor sockerkaka med en stor klick Nutella på toppen. Jag minns hur jag verkligen njöt medan jag åt den. Jag ifrågasatte t.o.m varför jag åt den trots min strikta planering men jag antar att drömmen vann den kampen. Helt plötsligt vaknar jag från min dröm och känner ”YES” det var inte sant och samtidigt kände jag en glädjerus inombords för att jag fick njuta av den här bakelsen fast jag inte ätit den. Den här känslan har sjukt nog följt med mig hela dagen idag.

Vissa personer kan tyda drömmar och dra slutsatser om vad dessa innebär i verkliga livet. Jag tror nog den är ganska given när kommer till min dröm. ”Ät och njut av julen”. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!