KEVIN TRIGUERO

HUR VÄL KÄNNER DU DIN EGEN KROPP?

kevin metromode

Har just kommit hem från en löprunda och ställde mig lite snabbt på vågen för att se hur jag ligger till i relation till min vikt. Vågen är enbart ett verktyg som man kan nyttja för att indikera vad som händer i kroppen men absolut inte verktyg som talar om hela sanningen. Jag känner att det är viktigt att man vet om detta och betraktar det som står vågen på rätt sätt. Det är lätt att fastna i vikthetsen och känna stress över några betydelselösa siffror på en våg. Det man ser i spegeln och hur man känner är prio nummer ett.

kevin metromode träning 1

kevin metromode träning

Den 2:a november återupptog jag min hälsosamma kostplan. Då vägde jag 83,2 kg och ser aningen mer muskulös än vanligt och kändes lite tyngre i kroppen. Det jag gjort sedan dess har varit i syfte att lägga mig på en nivå där jag känner mig tillfreds med muskelmassa kontra vikt och hitta en balans där jag känner mig bättre med min kropp. Jag skulle säga att jag ligger lite under gränsen för det som känns helt rätt just nu. Jag tror att runt 79-80kg är en bra utgångspunkt för mig där jag har håller en bra balans mellan träning, kost och livsstil.

FLER FRÅGOR. Jag vill att ni fortsätter komma med frågeställningar som ni känner är viktiga för er. Jag finns här som ett bollplank och kommer svara så gott jag kan på alla era frågor. Lämna din fråga i en kommentar så återkommer jag redan i helgen med ett svar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Dina matdagböcker som du gjorde för ett tag sedan var uppskattade! Gärna mer av sånt! Mer tips och recept som du brukar laga vore toppen! Du är en stor inspirationskälla!

    Har en fundering! Hur väl stämmer kaloriräknaren på crosstrainer eller löpband exempelvis? Tänker på sådana vanliga där man inte ställer in uppgifter om sig själv så som vikt. Tänker om det kan ge en rättvis fingervisning eller om man bör bortse från det helt? Försöker gå ner i fettprocent och har börjat köra mer cardio! Vilken typ av cardio tycker du är effektivast för mitt syfte? -högintensiv eller lågintensiv?

    Mattias 2016-12-09 20:43:39
    Svara
  • Jag har drabbats av en skada i knäet. Är överrörlig och behöver stabilisera musklerna i knäet, vilket jag gör med övningar från sjukgymnast. Däremot ska jag enligt sjukgymnasten ta en paus från squats, utfall o liknande då knäet hamnar i ett läge där jag kan skada mig.

    Min fråga är hur ska jag träna ben om jag inte får köra övningar där jag böjer knäet och belastar det för mycket? Känns så jobbigt att vara låst och begränsad i min träning. Vill ju fortfarande träna ben och bibehålla all muskelmassa o styrka efter mycket slit på gymmet!!!

    Övningar som känns okej att göra är: rumplyft, indrag med ben på pilatesboll, i cablecross benspark för insida, utsida o baksida.
    Vad finns det för andra övningar?
    Får löpträna men tänker framförallt på möjliga styrkeövningar!!!

    Alexandra 2016-12-09 20:39:27
    Svara
  • Hej!

    Jag har ett bra tag kört på med mycket styrketräning, rätt tung. Just nu befinner jag mig i ett läge att jg upplever min överkropp för bred o för stor för en tjej. Detta i kombination med att jag vill sänka min fettprocent mer.

    Hur ska jag träna? Ska jag undvika mina rygg/axel/arm-pass helt? Köra mer cardio istället? Ska jag träna med fler än 10 reps? Alla tips tas varmt emot!:)

    Lisa 2016-12-09 20:34:08
    Svara
  • Hej kevin! Om 2 månader ska påbörja min deff. Jag undrar om du har några tips? Ang kost, träning, löpning (springa, promenera, cykla mm) och kostillskott? Vilket är det bästa sättet för att bra resultat inom kort tid?

    Tack !

    Tim 2016-12-09 15:16:20 http://kevin.metromode.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!