KEVIN TRIGUERO

VÄRDEFULLA TIPS INFÖR DIN DEFF

kevin metromode

@TIM
Om 2 månader ska påbörja min deff. Jag undrar om du har några tips? Ang kost, träning, löpning (springa, promenera, cykla mm) och kostillskott? Vilket är det bästa sättet för att bra resultat inom kort tid? 

SVAR: Tjena Tim! Gläder mig att höra att du redan börjat tänka på hur du ska lägga upp din planering. Ett bra tips jag vill ge dig är att planera för en stegvis upptrappning under 6-12 veckor. Antalet veckor som du planerar din deff på beror helt och hållet dina förutsättningar vid utgångspunkten och vad du satt upp för mål. Det viktigaste är att ge din kropp den tid den behöver för att svara på dem förändringar du gör med din kost och träning.

Ett annat tips är att behålla någon form av ”ätardag/måltid” ganska långt in i deffdieten. Det är lätt att motivationen tar överhanden och att man åsidosätter olika sätt att belöna sin egen ansträngning. Belöning är viktigt för att samla ny kraft och gå in i ytterligare en vecka av strikt ätande och hård träning.

Ställ dig inte på vågen allt för ofta. Det är ett vanligt misstag som många gör och det leder enbart till onödig stress. Man har sin plan och förhoppningsvis följer man den till punkt och pricka. Om man gör som planerat så kan man lita på kroppen reagerar som förväntat. Använd vågen max 2ggr/vecka för att få en fingervisning om vad som sker med kroppen.

Slutligen, vänta med lågintensiv träning fram till sista veckorna. Fokusera framförallt på styrketräning, intervallträning och högintensiva helkroppspass under din deffperiod.

ALL LYCKA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!