KEVIN TRIGUERO

GÖR VERKLIGA FÖRÄNDRINGAR! – ETT KOSTUPPLÄGG SOM HÅLLER

kevin Younitrain.se

Man pratar ofta om olika tillvägagångssätt för att nå drömkroppen och bli mer hälsosam. Personligen känner jag att dessa samtal ganska snabbt tenderar i att hamna i vad man absolut inte får göra och inte får äta. Samtalet laddas med massa negativitet innan man ens hunnit sätta igång. Jag vill hellre fokusera på positiva beteende som får oss att känna positivt om den förändringen vi just ska göra, precis som den är menad för.

De allra flesta som börjar på en kortsiktig diet och vilka åstadkommer någon form av förändring hamnar inom loppet av året tillbaks där man började om inte aningen sämre. Förmodligen var den här förändring laddad med massa negativa måsten redan från start. För att lyckas med en hållbar kost behöver du kunna se dig äta på det viset inte bara den närmsta månaden utan även kommande 6, 12 och 18 månader. Du behöver tänka annorlunda, se din resa långsiktigt och acceptera att det är en förändring som sker över tid.

Ställ rimliga krav! Eftersom du numera ser din förändring över tid och anpassar ditt kostupplägg därefter så bör du inte förvänta dig lika chockerande resultat som dem du ser marknadsföras på TV eller Instagram dagligen. Det är just det man vill undvika om det ska förbli långsiktigt och hållbart. Med rätt träning och kostupplägg kommer du också nå fram till målet men din första kamp är inte med vågen utan med dina vanor.

 Förändra stegvis! Att kasta sig in i nya vanor och tro att det är jätte enkelt är nog det vanligaste misstaget vi gör. När något är nytt så är det lätt att hålla motivationen uppe. Det tar alltid lite tid innan man stöter på utmaningar och detsamma gäller för dina nya kostvanor. Sockersuget, kalaset, vännerna, humöret, jobbet, familjen, hunden, semestern, sjukdom, etc. alla är exempel på när din självdisciplin kommer att prövas. Du måste ha en plan för när ditt liv ställer andra krav än dem du fokuserar på idagslägget. Ätardagar är en bra plan att ha! Det är sättet att ge sig själv utrymme att falla in och ut från gamla vanor utan att det tar kål på motivationen. Om du behöver börja med ätardagar varannan dag för att det är vad du klarar av i börjar så är det OK men sätt upp en plan för hur du ska minska på dessa dagar. Jag lovar att du med tiden vilja minska på dina onyttiga dagar ändå. En sak dock, håll fast vid det du bestämt!!

36 månader målet!  95% av alla som börjar en kostplan har praktisk taget inom loppet av 3 år återgått till där de började. Det tycker jag säger en hel del och framförallt säger det mig att om du verkligen vill göra en förändring som varar hela livet då ska du ha 3 års linjen i fokus. Kan du hålla det?

För mer info se här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!