Vår fantastiska dag på Krägga Herrgård var ännu inte över. Fram mot seneftermiddag fick vi sällskap av ytterligare bekanta ansikten däribland min vackra flickvän och vår vovve Frankie. Det hade blivit dags för middag och till denna skulle vi få smaka fyra olika rätter vilka var baserade på olika sorters bönpasta. Bönpasta har ett bra näringsvärde och är helt glutenfritt vilket är väldigt positivt, dock vill jag också lyfta fram att det finns andra hälsoaspekter med soja vilka man bör läsa vidare om innan man fattar ett eget beslut. Oavsett tycker jag att middagen smakade väldigt gott.
Till efterrätt bjöd Malin och Tomas ännu engång på ett par utav deras hemliga recept på efterrätter. De serverade kladdkaka och två olika sorters tårta varav alla var nollade på socker. Personligen tyckte jag att kladdkakan var grymt god och jag vet att alla som satt omkring mig tyckte detsamma. Vi försökte fiska efter receptet men vi får som sagt vänta till senare i sommar.
Tack till Explore Asian, Krägga Herrgård och SuperRecepies för en underbar dag.