Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Mitt Hjärta

Aldrig har jag varit i ett förhållande där jag varit med om så höga toppa och djupa dalar. Hon får mig att känna oändlig glädje och kärlek och hon kan även driva mig till maximal frustation. På något sätt är hon den enda personen som kan framkalla sådana känslor och reaktioner hos mig. Det måste väl ändå innebära något. Det borde innebära att hon berör mig på ett som ingen annan kan.

Vi träffades under lite underliga omständigheter och vi har nu varit tillsammans lite mer än ett år. Det har varit en resa genom mycket glädje och sorg. Vi har skrattat och gråtit tillsammans, vårt förhållande har prövats på de mest otänkbara sätt och ändå står vi starkt och håller i varandra.

Jag vill bara säga att jag älskar dig. ❤️

Skinnjacka: DifficultbyP | T-shirt: Fillipa K | Byxor: Zara |Skor: Vagabond

foto: Oscar Jettman 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vart är byxorna ifrån?

    gabriel 2015-03-19 16:23:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand