Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Svårt att hitta rätt kostym? – Jag hjälper dig!

DBP-blå3-webbDBP-blå2 webbDBP-Blå1-1 webbDBP-Blå-webb
foto: Michaela Andersson

Om du söker efter den perfekta sommarkostymen som får dig att glänsa och utstråla manlig elegans då har jag hittat kostymen för dig. Det finns många kostymer som är fruktansvärt snygga men jag har ännu inte sett någon sommarkostym som är snyggare än denna linnekostym från DifficultbyP. Allt från hur färgen lyser upp i solskenet, känslan utav tyget och hur den faller på kroppen är helt fantastiskt. Jag är som du kanske märker fullständigt kär i det här plagget och jag menar det från botten av mitt hjärta. Jag föreställer mig själv sitta en tidig eftermiddag under solskenet i min blåa linnekostym och njuta utav ett glas vitt. 

Kostym: DifficultbyP | Skjorta: Tiger of Sweden | Skor: Axel Arigato 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt