Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Diet innebär inte bantning!

FotografMichaelaAndersson-färg4

 

Något som upprör mig otroligt mycket är hur ordet ”diet” flitigt används bland människor och i media som ett bantningsbegrepp. Kan vi snälla sluta använda det sättet? Jag är fan allergisk mot det ordet. Den har en sådan negativ klang i mina öron så att det upprör mig på riktigt. Ursprungsinnebörden utav begreppet är hur man förhåller sig till en viss kost och innebörden har förändrats med tiden och idag innebär det någon form utav jojo-bantande. Det får räcka! Antingen förhåller jag mig till en viss kost för jag vill och för att min livstil ser ut på det viset eller så väljer jag att inte förhålla mig till det. Även om det är en mer extrem förändring jag väljer att genomgå under en kortare tid så är det ett medvetet val på hur jag vill leva mitt liv och förhålla mig till min kost. Det är ingen diet i den moderna bemärkelsen utan mitt nuvarande förhållningssätt till kost.

Ät och var glad och ät utifrån din målsättning. 

self

Med detta börjar jag varje morgon och kan varmt rekommendera er alla att göra detsamma. Ett stort glas vatten med en tesked Super Red och Super Green, blanda ordentligt och drick. På så sätt ser jag till att min kropp får i sig alla vitaminer och mineraler den behöver för att prestera och må bra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt