KEVIN TRIGUERO

Träningstips – Kicka igång förbränningen

Heej !!

Blir superglad att så många hittat hit! Har just kommit hem från gymet och ser fram emot att se kvällens avsnitt. Känns fortfarande lite trist att man själv inte är med men håller tummarna för Ellinor.

Idag har det kretsat mycket kring träning både med inspelning i morse för Nyheter24 och en intervju för träningsdelen i Aftonbladet Klick. Dessutom var jag ute och körde trappintervaller idag och herregud vad jag e trött. Kan varmt rekommendera. Kolla in det här videoklippet för en grym uppvärmningsövning för att komma upp i puls och starta förbränningen i ett tidigt skede utav träningspasset.

Jag kommer fortsätta ge er träningstips och har ni några generella frågor eller något specifikt ni vill veta kring träning så kommentera gärna så ska jag göra mitt bästa för att ge er ett svar.

Massa <3 / kevin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!