Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Hemlig plåtning på G

Idag fick vi se ännu en kille lämna Top Model Sverige, denna gång var det Costas som fick lämna. Det är ganska roligt att både Costas och jag tog oss så pass långt i tävlingen då vi ifrån början var ganska nervösa för att det skulle vara någon utav oss som skulle hem först. Han är en riktigt skön snubbe och vi kom varann väldigt nära, vi klickar på ett skönt sett. Han utvecklades otroligt mycket under tävlingens gång och jag är säker på att vi kommer se mycket mer utav honom framöver. Riktigt bra jobbat min vän!

I morgon ska jag plåta tillsammans med en person som jag än så länge håller hemligt för er och tro mig det kommer bli sjukt roligt när jag väl publicerar bilderna. Hahah sjukt spännande. Jag lämnar er med en liten ledtråd… tvilling, modell och västkusten. hmmm?? =D

costas-4

costas-3costas-2costas-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!