KEVIN TRIGUERO

Träning med modellcoachen

God morgon!!

I morse var jag uppe tidigt för att träffa vår alldeles egna modellcoach, Jonas Hallberg. Han landade i Sverige från LA igår kväll och kommer vara i stan under veckan för att göra massa skoj och förberedda inför vårt Top Model VIP event den 2 Maj. Vi hade bestämt sen vi först träffades i Syd Afrika att jag skulle träna honom och nu blev det äntligen av. Så jäkla roligt och vilken krigare!

Det här var bara första passet och fler blir det under veckans gång. Förhoppningsvis kan jag passa på att filma lite också. Skulle ni vilja det?

Idag körde vi igenom kroppen. Blandade en del pulshöjande övningar med styrkeövningar utifrån egen kroppsvikt och så körde vi igenom kroppen. Ett lite lugnare pass för att känna av nivån och förbereda planeringsmässigt hur vi ska lägga upp träningen i veckan.

jonashallberg2

jonashallberg

love / kevin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!