KEVIN TRIGUERO

Sinnessjukt!!

Jag ser dem här grabbarna på facebook med jämna mellanrum och blir lika tagen varenda gång, dels för att det är sinnessjukt men också för att jag känner stor respekt för den kroppskontroll som de besitter.  Att dem utsätter för sig för så stor fara dag in och dag ut är för mig bara korkat men jag förstår att det även är en del utav showen. Det inget jag rekommenderar någon att testa under dessa förhållanden. Däremot beundrar jag deras kroppsstyrka och kontroll, det spelar ingen roll hur mycket du lyfter på gymet eller hur bra kondition du har, det här är på en helt annan nivå. Personligen tror jag givetvis att det går att träna upp som allt annat, dock ska man ha klart för sig att det kräver mycket mycket tålamod och en riktig vinnarskalle, men det finns en grundkontroll som dem här killarna har med sig sen barnsben och troligtvis är dem gamla gymnaster. Genom mitt konstaterande vill jag inte ta ifrån dem äran utan tvärtom credda dem för det de åstadkommit. Under kontrollerade former anser jag dem vara en stor inspiration för min egna utveckling.

Vad tycker ni??

parkour ExtremeParkour Extreme-Parkour 1

 

love / Kevin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!