Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Sinnessjukt!!

Jag ser dem här grabbarna på facebook med jämna mellanrum och blir lika tagen varenda gång, dels för att det är sinnessjukt men också för att jag känner stor respekt för den kroppskontroll som de besitter.  Att dem utsätter för sig för så stor fara dag in och dag ut är för mig bara korkat men jag förstår att det även är en del utav showen. Det inget jag rekommenderar någon att testa under dessa förhållanden. Däremot beundrar jag deras kroppsstyrka och kontroll, det spelar ingen roll hur mycket du lyfter på gymet eller hur bra kondition du har, det här är på en helt annan nivå. Personligen tror jag givetvis att det går att träna upp som allt annat, dock ska man ha klart för sig att det kräver mycket mycket tålamod och en riktig vinnarskalle, men det finns en grundkontroll som dem här killarna har med sig sen barnsben och troligtvis är dem gamla gymnaster. Genom mitt konstaterande vill jag inte ta ifrån dem äran utan tvärtom credda dem för det de åstadkommit. Under kontrollerade former anser jag dem vara en stor inspiration för min egna utveckling.

Vad tycker ni??

parkour ExtremeParkour Extreme-Parkour 1

 

love / Kevin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che