KEVIN TRIGUERO

Tips på två magövningar

Åååååh vilken underbar söndag!! Sol, värme och gott sällskap kan fan inte bli bättre än så.

Denna helg har varit den första på väldigt länge där jag verkligen kunnat slappna av och njuta utav egen tid med familj och vänner. Det är inte min mening att klaga för jag tycker att det är väldigt kul när det är mycket som händer runt omkring men samtidigt är det skönt att stanna upp ibland och känna lugnet.

Nu ska jag i vanlig ordning avsluta min vecka med ett träningspass. Jag och min PT-kollega ska köra igenom ett HIT pass. Vi kommer börja med kort uppvärmning, följt av trappintervaller och olika stationer med hjälp utav Casall’s träningsredskap och avslutningsvis lite mage. Kolla in klippet för två superbra magövningar. Fokusera på tekniken för att få ut bäst effekt av övningarna.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!