Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Rättvis bedömning i Top Model Sv?

Nu är vi inne i finalveckan på Top Model och snart får vi veta vem som blir korad Top Model Sverige 2014.

Det är mycket bakom som pågår bakom kulisserna som ni inte får ta del av och en del har väl kommit upp till ytan genom bloggar och dylikt. Det är inte alltid så rättvist som man hoppats på att det skulle vara, iof handlar det i slutändan om juryns subjektiva bedömning på dig som modell. Jag kan bara tala för mig själv och är säker på att det gäller många utav de andra deltagarna när jag säger att jag gick in tävlingen förberedd till 100%.

Jag hade gjort min hemläxa, träningstimmarna var där och allt var planerat till minsta detalj. När jag väl klev in i tävlingen handlade det enbart om att slappna av, ha roligt och förmedla det som efterfrågades. Ganska snart in i tävlingen förstod jag åtminstone att jag inte skulle vinna, man förstod tydligt vad juryn/produktionen sökte för någon slags modell och att det hela handlade om mer än bara en modelltävling. Ja, självklart ska du ha en personlighet som tränger genom rutan och går hem hos tittarna.

Dessutom måste man förstå att det inte enbart handlar om att leverera en bra bild utan även att man ska passa in hos beställande kund. Jag förundras fortfarande över Crocs fotograferingen som Feben och jag förlorade mot Costa och Ellinor. Man behöver inte vara allt för kunnig inom området för att förstå att det var veckans bästa bild. Jag tror helt enkelt att vi inte passade in inom deras mall.

Saker är inte alltid svart eller vit och även i den gråzonen hamnar denna diskussion. Ni får gärna kommentera vad ni tycker rent allmänt om bedömningen som gjorts under tävlingens gång.

967680_10152771292383356_1499394785_n

Chao / Kevin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!