KEVIN TRIGUERO

Tack till er alla!

image image image image image image image image image image image image image image imageStort tack till er alla som förgyllde vår dag med er närvaro! Det har varit jätte kul att träffa er och få kramas, fotas och prata mer er.

Massa kärlek /Kevin

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tack Kevin för dina svar på mina Cuba frågor. Un million de gracias. Fint höra lite mer om din Cubanska bakgrund. Muy interesante, Förstår att du blir berörd när du tänker på Cuba. Tror att alla blir det som känner kärlek till den fantastiska ön. Yo misma en cuanto oigo nombrar a Cuba, en mis suenos estoy alli otra vez.

  Jag var i Varadero med mina föräldrar i jan. 2013. Omtumlande resa att äntligen få sätta min fot på Cuba efter allt Cuba snack hemma av mina föräldrar, foton, musik, DVD från Cuba etc. etc. Mis padres han estado en Cuba ya 6 veces, es su destino preferido, les encantan Cuba.

  Ännu mer givande för mig att besöka Cuba eftersom jag talar språket och har bott mycket utomlands. Bodde och jobbade några månader på Dominikanska Republiken som ju ligger väldigt nära. Trabajaba en los aeropuertos de Punta Cana y Puerto Plata por una linea aera alemana. Hablo aleman tambien. Y griego, el idioma de Kostas.

  Vivi en Grecia y en Canarias, en Bangkok, Abu Dhabi, Dubai, Maldiverna etc.
  Tambien trabajaba unas temporadas en barcos de crucero viajando por el Caribe y America Latina. Fue divino. Cada momento como un sueno. Lo echo de menos un monton.

  Me cuesta vivir en Suecia despues de pasar largo tiempo fuera. No me acostumbrare nunca a la vida y la cultura aqui, ni quiero acostumbrar me.

  Hoppas kunna resa tillbaka till Cuba igen, es decir tengo que volver. Aparte de esto, tengo buena esperanza por el futuro de Cuba. Que va a ser un futuro mejor que el pasado. Que la gente tan linda lo van a pasar mejor, mas comodo, con una vida mas facil de ahora. Los vientos de cambio estan soplando y asi seguira.
  Ya se esta notando algunos pasitos, aunque muy pequenos y muy lentamente. Pero ya que la ventanilla se ha abierto un poquitin, eso va a seguir. Estoy segura de eso.

  Despues pienso que Cuba sera aun as que ahora uno de los Paraisos mejores del mundo.
  Ahora voy a poner un CD que lo compre en Cuba. Voy a escuchar la cancion de CHAN CHAN…. que me gusta entre otras canciones. Pienso que es una de las canciones muy ”clasicas” de Cuba tambien en el extranjero.

  Cuidate Kevin, saludos a tu mama. Cuida a Ellinor, es buena chica.
  Sequiré tu carriera con interes. Has empezado por un camino bueno, eres buena persona. Se nota y el publico tambien lo notan. Ya te has hecho un nombre en Suecia, tanto por el Top Model como por du profesion como
  PT. Eso creo que abrira muchas Puertas y le prensa te va a hacer entrevistas, comentar sobre ti, seguir tus pasos etc. Y pienso que tal vez la TV te invitaran a asistir a mas programas. Tambien pienso que recibiras invitaciones a los diversos events que estan organizando en Estocolmo a cada rato. Las fotos de muchos events salen en los periodicos asi que bueno es que asistes cuando te inviten para coger mas publicidad y asi llegar a ser aun mas conocido en el ”mercado”. Estoy hablando de events de moda, lancamiento de productos o libros nuevos, estrenos de peliculas etc. Bueno, otra vez te deseo tanto a ti como a Ellinor muchisima
  suerte. Y algun dia de esto, mira ver lo que pudieras alcanzar como foto modelo, tanto en Suecia pero aun mas tal vez en Italia y Francia. Si a caso y si te interesa. Hay dinero en el mundo de moda para los modelos que llegue a coger fama. Y pienso que es un poco mas facil siendo hombre que siendo mujer luchando delante en el mundo de modelos.
  SUERTE!!!

  MiaZ 2014-05-03 16:22:11
  Svara
 • Kul bilder från eventet. Måste varit superroligt för alla Top Model deltagarna att återförenas.
  Ni var ett riktigt coolt gäng och såg ut att funka fint ihop i huset, i alla fall vad man såg i TV.
  Kostas, kul och trevlig kille, MEN…. fattar inte riktigt hur man tänkte som tog med honom
  i Top Model. Tycker inte riktigt han har looken, ansiktet, ögonen. Alltför smalt ansikte. Och väldigt smala ben tycker jag,

  Sorry Kostas, eize spoydaios anthropous, alla san modelo anarotieme an exeis mellon. Makari na bgo lathos. Lite grekiska till Kostas om någon undrar.

  Och du Kevin ser en framtid som manlig supermodel för dig. Utan att vara proffs på modebranschen, men du är bara sååå bra på alla bilder. Strunt i vad Carro snackar om dina magrutor. Snart kommer alla agenturer att vilja ha killar med din kropp och med dina rutor.

  Hallå, det är 2014. Åk till LA och alla just looooove magrutor och drömmer om att själva fixa rutorna. Tror du kan få en kanonkarriär internationellt inom modebranschen om du vill satsa på det. Utöver det verkar du var en total juste kille med brain och Corazon, heart alltså.

  Nu till Cuba, nyfiken att veta mer om din Cubanska bakgrund. Jag och mina föräldrar är stora fan av Cuba. Själv har jag bara varit där 1 gång, men föräldrarna har varit där 6 ggr. Cuba är bara
  una isla superbonita. Och människorna, de vänligaste jag mött någonsin. Och då har jag besökt mas de 30 islas en el Caribe och bott i nueve paises. Espanol, si lo hablo mas o menos sin problemas.

  Alltså, är du född på Cuba, vilken ort? Hur gammal var du när du kom till Sverige?
  Har du varit tillbaka på Cuba sedan du kom till Sverige?

  Antar att du har släktingar på Cuba, abuelos, primos, tios, tias, var på Cuba bor dom och har du kontakt med dom?
  Har du fler släktingar från Cuba som bor i Sverige?
  Är båda dina föräldrar Cubaner eller bara din mamma?
  Du ser inte hel Cuban ut faktiskt. Mezcla de raizes tal vez.
  Har du några syskon, var bor dom, Sverige eller Cuba?
  Skulle du vilja ta med Ellinor till Cuba på semester?
  Gillar du den Cubanska musiken, salsa Cubana, ballader?
  Är du bra på att dansa Salsa Cubana eller annan Salsa kanske?

  Massa frågor som du ser. När jag läste om ditt Cubanska ursprung blev jag curiosa de tu
  historico. Espero que responderas mis preguntas. Kanske kan du skriva svaret här där jag ställt frågorna, intill mina frågor om det funkar, vet ej om det går att skriva i samma ”ruta”.

  Gracias Amigo. Te deseo muchissima suerte siempre y un monton de exito.
  Eres una gran persona y tendras una gran vida delante. Esto se nota viendo te y escuchando te hablar. Ya lo verras.

  MiaZ 2014-05-03 12:00:40
  Svara
  • Svar på MiaZs kommentar.

   Hola Mia!

   Me alegro mucho por todas tus preguntas =).

   Alltså, är du född på Cuba, vilken ort? Hur gammal var du när du kom till Sverige? Jag född i Santa Clara och flyttade till Sverige 1996, då skulle jag precis fylla 8 år.

   Har du varit tillbaka på Cuba sedan du kom till Sverige? Ja, jag har varit tillbaks en gång, november 2011. Min erfarenhet från resan är väldigt blandad, mycket känslor på en och samma gång. Ett mycket vackert land och härlig människor med mycket kärlek och karisma men oerhört ledsamt att se mina landsmän leva under så dåliga förhållanden.

   Antar att du har släktingar på Cuba, abuelos, primos, tios, tias, var på Cuba bor dom och har du kontakt med dom? Alla mina släkter bor på Cuba förutom mina föräldrar. De bor kvar i Santa Clara och vi har regelbunden kontakt via telefonsamtal. Jag önskar dock att vi hade kunnat ha mer kontakt med varandra, det är/har varit tufft att veta att så mycket kärlek finns så nära men ändå så långt bort.

   Har du fler släktingar från Cuba som bor i Sverige? Nej utan det är bara jag och mina föräldrar som bor i Sverige.

   Är båda dina föräldrar Cubaner eller bara din mamma? Hahah ja det är dem. Folk misstar mig väldigt ofta för ett annat ursprung och det förstår jag då bilden som ges till omvärlden utav Cubaner kanske inte alltid är representativ med mitt utseende. Om vi tittar några generationer tillbaks så kommer mina förfäder från Spanien. Det var många som emigrerade till Cuba från Spanien 3-generationer tillbaks i tiden.

   Du ser inte hel Cuban ut faktiskt. Mezcla de raizes tal vez.
   Har du några syskon, var bor dom, Sverige eller Cuba? Nej inga syskon, det hann tyvärr inte bli några fler barn. Hade dock önskat att det fanns.

   Skulle du vilja ta med Ellinor till Cuba på semester? Självklart, det finns så mycket vackert att se och framförallt uppleva. Förhoppningsvis kan vi göra det inom en snar framtid.

   Gillar du den Cubanska musiken, salsa Cubana, ballader? Är du bra på att dansa Salsa Cubana eller annan Salsa kanske? Hahhah jag älskar det! Salsa, merengue… är det bästa jag vet. Det är nog det enda som tar mig tillbaka till min kultur och får mig att känna mig kuban för en stund. Att försvinna in i texterna är som en resa tillbaks i tiden, en möjlighet att få uppleva mycket av det jag hört och fått berättat för mig men inte behövt/kunnat uppleva själv.

   Jag säger såhär, jag klarar mig igenom både Cubansk och LA-style men vill inte påstå att jag är något proffs. Jag har kul och det är nog det viktigaste ! =D

   Tack för all stöd och de fina orden, det betyder otroligt mycket !! <3

   Kevin Triguero Montero 2014-05-03 13:43:42
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!