KEVIN TRIGUERO

Vårens mest effektiva träningstips

God morgon !!

Vaknar denna lördag med ett stort leende på läpparna, fortfarande supernöjd med gårdagen! Ska bli så kul och visa er alla klipp från VIP eventet.

Sommaren närmar sig mer stormsteg och visst vill man känna sig i lite bättre form än det man vanligtvis nöjer sig med under vintertid. Det är trots allt varmt och inte många klädplagg är på. Här får ni mitt hetaste tips inför sommarsäsongen !!

Tänk på att börja på en rimlig nivå som passar just dig och jobba successivt framåt genom att göra det lite svårare. Det handlar inte om att göra allt på en gång utan det kontinuiteten i träningen som ger resultat. Stort lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!