KEVIN TRIGUERO

Rolig men tuff helg

Måndag idag och jag har redan tagit sikte på helgen. Det är nämligen sjukt mycket roligt som väntar.

På fredag åker Ellinor och jag till Örebro för att träffa massa glada fans! Längtar!

På lördag går startskottet för årets första hinderbanelopp, Tough Viking. Jag sprang förra året med tre grymma tjejer och vi tog oss igenom på en rimlig tid, godkänt !! I år blir det tuffare. Jag träffade några tävlingstokiga grabbar med olika bakgrund och en sak har dem gemensamt och det är fullt ös från start till mål! Så pass att jag skadade mig när vi sprang vårt första lopp ihop i Köpenhamn förra året. Hahah vinnarskallen tog över. I år kommer jag vara lite mer taktisk och dessutom har jag mycket mer löpning i kroppen så jag behöver inte oroa mig över uthålligheten lika mycket.

På söndag ska jag och min vän och PT kollega Alex hålla en föreläsning om träning, ideal och mål på fitnessgalan i Globen. Dessutom kommer vi stå i montern med Self Omninutrition och ge ut goda råd om träning/kost/kosttillskott. Har ni vägarna förbi eller är intresserade av träning och hälsa så kom gärna förbi och prata med mig.

image image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!