KEVIN TRIGUERO

Förebilder

Att ha förebilder är viktigt och också helt naturligt. Jag gick väldigt länge under mina ungdomsår och hade ingen som jag på riktigt såg upp till, förmodligen var det så eftersom jag själv inte visste vad jag ville. Idag är det annorlunda.

Jag tror inte heller på att man har en förebild utan jag tror att en grupp människor har olika kvalitéer som man beundrar och sammanslaget blir det man strävar efter. Jag tänkte i vilket fall börja med en utav mina förebilder.

David Gandy är en utav de främsta supermodeller som idag arbetar inom branschen. Han har jobbat med de flesta och gjort det mesta. Hans historia börjar lite med insikten om att han var för ”stor” fysiskt sett för att bli modell men har visslingen visat alla fel. Han har ett skönt lugn och trygghet över sig som jag verkligen beundrar.

david_gandy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!