KEVIN TRIGUERO

Glad idag!

Det har varit en väldigt bra dag såhär långt och bättre ska det bli. Sitter med min fina på Espresso House och njuter av en kaffe innan jag ska upp till gymet och träna. På tal om träning, jag bestämt mig för att testa på fler träningsformer framöver och det är inte för att jag tröttnat på styrketräningen utan för att jag tycker det är väldigt nyttigt att inspireras. Ikväll ska jag därför prova på MMA och jag ser verkligen fram emot passet. Det kräver väldigt mycket ifrån idrottaren, både fysiskt och mentalt.

Jag får skriva hur det gick och ge er lite reflektioner ifrån passet. En liten fråga till er, har ni tips på några träningsformer som ni gärna ser att jag testar? Jag är öppen för det mesta så länge det känns utvecklande.

Chao / Kevin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!