Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Dagens photo shoot

Dagen har äntligen nått sitt slut, den har varit väldigt lång och intensiv. Allt ifrån kunder till träning på egen hand och till det mest spännande idag, min första kampanj för ett klockmärke. Jag hade nog inte reflekterat så mycket över plåtningen tills jag fick se slut resultatet och då kände jag mig stolt. Nu har jag även gjort min första kampanj för klockor. Det känns som en milstolpe och förhoppningsvis är det första utav många spännande reklamkampanjer framöver.

Dagens fotografering var för en Italienskt designer, Giorgio Fedon, vilka har ett orange/svart tema på klockorna som sitt signum. Jätte snygga klockor och kvalitetsklockor. De har varit etablerade i Italien i årtionden och har egna butiker i alla de stora Italienska modestäderna. Om ni vill kika mer så kan ni gå in på: www.giorgiofedon1919watches.se

Jag vill också tacka Jeanette och Model House Sweden för ett jätte proffsigt arbete, kan rekommendera er att vända er ditt om ni vill ha snygga bilder eller kanske börja bygga en portfolio.

Behind-G
Giorgio Fedon shoot-1 Giorgio Fedon shoot.2 Giorgio Fedon shoot-7 Giorgio Fedon shoot-5 Giorgio Fedon shoot-4

I morgon kommer jag tipsa er om en riktigt bra magövning så håll utkik!

<3 / Kevin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!