Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

En heldag med Self

image image image image image image imageIdag har jag tillbringat dagen på fitnessgalan tillsammans med massa härliga människor. Till att börja med missade Alex och jag vår föreläsningstid men som tur är fanns Team Rinkeby och Stina till vår räddning. Hon löste så att vi istället kunde föreläsa en timme senare.

Föreläsningen gick riktigt bra, vi pratade om ideal, medmänsklighet och personlig utveckling. Träningen och idrotten har gett oss så mycket och vi har fått erfara så många positiva aspekter utav det att vi nu vill dela med oss utav det till andra.

Det var en del bekanta ansikten på plats och andra helt nya och många blev involverade i diskussionen och det ger så mycket tillbaka så jag vill tacka er alla som deltog.

Utöver vår föreläsning spenderade vi mycket ta vid Self montern där vi mötte massor av fina fans och tog många fina bilder. Dessutom fanns motivation magasin på plats, vilket omslaget pryds av mig. Jag är så stolt! Stort tack till Self Omninutrition och kan varmt rekommendera att ni tittar igenom deras hemsida efter tillskott som kan passa just er träning och era mål. Jag använder själv produkter som passar min träning och tänkte göra ett litet klipp till er med mer ingående info. Den kommer inom kort!

<3 Kevin

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!