Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Kevins Instashots

God morgon! Ännu ett tips på hur man tränar magmusklerna finns nu på bloggen. WWW.MAN.SE/KEVIN ️ Ses på fitnessgalan! #topmodelsverige #topmodelkevin #manse #selfomninutrition and
Kevins Instashots

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej kevin! Jag är en 19 årig tjej och har spelat fotboll sen jag var 5år. Jag spelar fortfarande men på en inte så seriös nivå. Jag undrar bara om det finns NÅGOT sätt att få bort såkallade ”fotbolls ben”?
  Du är gryyyyymmmmmmm!!

  sandra 2014-05-11 10:46:04 http://elsasandra.se
  Svara
  • Svar på sandras kommentar.

   Hej !

   Jag har hört ”problematiken” förr och ja på sikt kan du göra en förändring men det kommer krävas hårt arbete och mycket tålamod för att få slanka ben. Iom med fotbollen har du säkert byggt en hel del muskler på benen vilket är kanon och väldigt användbart för sporten men i andra sammanhang så kanske det inte är lika ”bra”. Jag tycker iaf inte att du ska känna att det är negativt men jag förstår också om du vill göra en förändring för din egen skull. Jag ska också berätta att det är svårt att bli av med muskler som man byggt under en långt tid, det kräver jätte mycket tålamod.

   Kevin Triguero Montero 2014-05-12 13:31:08
   Svara
 • Hej kevin! Jag är en 19 årig tjej och har spelat fotboll sen jag var 5år. Jag spelar fortfarande men på en inte så seriös nivå. Jag undrar bara om det finns NÅGOT sätt att få bort såkallade ”fotbolls ben”?
  Du är gryyyyymmmmmmm!!

  sandra 2014-05-11 10:46:04 http://elsasandra.se
  Svara
  • Svar på sandras kommentar.

   Hej !

   Jag har hört ”problematiken” förr och ja på sikt kan du göra en förändring men det kommer krävas hårt arbete och mycket tålamod för att få slanka ben. Iom med fotbollen har du säkert byggt en hel del muskler på benen vilket är kanon och väldigt användbart för sporten men i andra sammanhang så kanske det inte är lika ”bra”. Jag tycker iaf inte att du ska känna att det är negativt men jag förstår också om du vill göra en förändring för din egen skull. Jag ska också berätta att det är svårt att bli av med muskler som man byggt under en långt tid, det kräver jätte mycket tålamod.

   Kevin Triguero Montero 2014-05-12 13:31:08
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!