Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

If you fall, I’ll be there

Ibland tar simpla uttryck eller ord hårt på vårt självförtroende och bryter ned oss sakta men säkert. Ibland kanske vi inte riktigt menar eller har riktigt tänkt igenom det vi säger men ändå så drabbar det andra på fel sätt. Idag blev min flickvän berörd av en sådan kommentar. En kommentar som inte var riktad mot henne, ett uttryck som möjligtvis inte var helt genomtänkt, en kommentar som ändå sårade.

Det är svårt att förstå att någon som dagligen får så mycket kärlek från sin omgivning ändå kan beröras så mycket utav en kommentar men visserligen tränger det in genom den hårda ytan. Jag har personligen svårt att försätta mig i hennes situation för jag har fram tills idag haft turen att vara frisk och väldigt trygg med mitt yttre, men någonstans där inne finns det även en osäkerhet inom mig.

Hos alla finns det en svag punkt, en osäkerhet som ligger och vilar, en osäkerhet som vill gömma sig från omvärlden. Vi vill alla dölja den men någon gång då och då lyckas någon pricka den ömma punkten och då gör det ont. Hos vissa är denna mer tydlig än hos andra men vi alla har den.

Av denna enkla anledning är det viktigt att vi är snälla och respekterar andra människor, tänker igenom innan vi säger något och om vi av misstag råkar göra det så ber vi om ursäkt. För om man tittar riktigt noga så finns det även en svag punkt hos dig.

bild till blogg

<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!