KEVIN TRIGUERO

Kosttillskott från Self Omninutrition

Jag har fått många frågor från er om vad jag använder för kosttillskott så jag tänkte lite kort visa er vilka produkter jag använder i min träning. Kom ihåg att kosttillskott är som det låter något man använder utöver sin vanliga kost. Vi använder det för att få i oss näring före/under/efter passet på ett enkelt och effektivt sätt.

Jag kan varmt rekommendera produkter från Self Omninutrition. Det är ett mycket seriöst företag som håller hög kvalité på sina produkter och vilka är välkomponerade. Dessutom har de lagt mycket tid och kraft bakom smakupplevelsen och det har gett resultat!

Kika in deras hemsida för fler produkter: www.self.nu

kärlek / Kevin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!