KEVIN TRIGUERO

Nya träningskläder eller träningsredskap??

Jag har på senare tid införskaffat både redskap och träningskläder ifrån Casall. Personligen tycker jag det är riktigt roligt med ett svenskt varumärke inom träning som levererar nyskapande och kvalité. A, ni såg ju själva träningsklippet från Casall HIT, det är en träningsform som jag själv använt väldigt länge i min egna träning och träningspass som mina kunder fått genomföra, givetvis utifrån deras egna nivå. Det är roligt, utmanande och ger mycket bra resultat.

Casall kommer nu ha utförsäljning så ni som vill kan passa på och handla bra redskap och snygga träningskläder inför sommaren.

casall
casall1

<3 / Kevin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!