Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Hatar att vara sjuk!

Nu när det fint väder och allt, ja då ska man åka på massa skit. Helt seriöst jag typ aldrig sjuk.

Det är faktiskt den sämsta känslan som finns, allt gör ont och ena sekunden fryser man och den andra svettas man. Va fan. Bestäm dig nu. Det värsta utav allt är nog att jag inte kan och träna. Känns verkligen skit. Här ligger man och ruttnar medan andra utvecklas, nej sådant klarar inte jag av.

Så nu bestämmer jag mig för att sätta stop på detta, inte mer sjuk från och med nu!

sjuk

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Min kille är precis som dig när han blir tar det oxå jätte hårt på honom! Det jag tror är att vi tjejer gör det bästa av situationen medansvar ni killar tänker på gymmet etc haha min bror är oxå så haha

    Anonym 2014-05-16 18:50:52
    Svara
  • Min kille är precis som dig när han blir tar det oxå jätte hårt på honom! Det jag tror är att vi tjejer gör det bästa av situationen medansvar ni killar tänker på gymmet etc haha min bror är oxå så haha

    Anonym 2014-05-16 18:50:52
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!