Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Release party!

Lördagskvällen blev riktigt lyckad och jag tror verkligen att det här är början på något stort. B Robin bjöd på skön framträdande, maten var jättegod och alla inbjudna gäster verkade mycket nöjda med kvällen. Jag är mycket nöjd iaf.

Det känns sjukt roligt att få samarbeta med ett klockmärke som levererar riktigt snygga designklockor med gedigen kvalité. Själv använder jag Speed timer III och det är en grym känsla att bära den. Jag älskar kontrasten mellan svart och orange och knapparna ger känslan av instrumentpanelen på en fighterplan eller en riktigt vass italiensk sportbil. Stilren och manlig.

image

image

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!