Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Svenska Cup finalen

En väldigt god vän, som spelat fotboll på hög nivå, bjöd idag med mig på Svenska Cup finalen mellan Elfsborg – Helsingborg på Friends Arena och måste säga det kan ha varit århundradets tråkigaste match. För det första var det 3000 pers där för att se en final och utöver det var det usel fotboll som spelades. Men men alltid kul att se hängivna fans och alltid trevligt med gott sällskap, speciellt nu för tiden när man inte hinner träffas lika ofta.

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!