Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

You make me go crazy

Jupp.. på fler än ett sätt får hon mig att bli galen… galen i henne, galen på henne, bara galen men alltid på ett positivt sätt. Hon får mig att vakna med ett leende på läpparna och lägga mig likaså.

Jag är så glad att vi träffades som vi gjorde för det gav oss möjlighet och tid att lära känna varann på ett sett som jag inte tror hade funnits om vi inte varit inlåsta i ett jätte hus under 7 veckor. Många trodde väl inte att detta skulle funka redan då men ibland tror man fel och inshallah så fortsätter det så. Jag är mer kär i den här tjejen idag än någonsin. Hon växer i mina ögon för varje dag som går och trots att hon är knäpp på sitt sätt så har hon ett stort hjärta.

kingjagkevv

Kostym: Atelier Scotch | T-shirt: Granit | Skor: Loake

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!