Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Monday, Fight !

Måndag, början på veckan. Antingen så väljer man att göra något bra utav denna dag eller så drunknar man i arbetsångesten. Man har alltid ett val. Jag väljer att kicka igång veckan riktigt ordentligt, få ingång en positiv spiral som håller veckan ut. Om det är något jag lärt mig är att man sätter sina egna förutsättningar och sen kan man bara göra sitt bästa utifrån det. Ibland misslyckas och ibland lyckas man, likaså leder båda vägarna till utveckling.

Ha en fin måndag mina vänner !!

925882_830944850266496_763242133_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!