Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

How bad do you want to be successful?

Var uppe tidigt i morse och gick till gymet. Det är märkligt hur mycket man hinner med när man börjar dagen tidigt. Jag tycker alltid det är lika jobbigt just vid det ögonblicket när klockan ringer men när jag väl tagit mig upp så uppskattar jag känslan.

Det har skrivits många artiklar om hur framgångsrika personer börjar dagen tidigt, långt tidigare än alla andra. Det finns väl en vanlig föreställning om att personer som lyckats i livet tar det lugnt om dagarna för de har gjort sitt. Där tror jag vi har fel. Anledningen till att dessa personer lyckats är för att de brinner för det dem gör, de har ett genuint intresse och passion för det som dem kallar sitt yrke. Att lyckas med något innebär hårt och långsiktigt arbete, tålamod är ett nyckelord som jag ständigt får påminna mig själv om. Rom byggdes inte över en natt och hur ska jag då förvänta mig göra nå liknande så snabbt. Allt som har en gedigen grund, som inte går att rubba, har någon med svett och tårar byggt upp från grunden. Det finns inga genvägar till framgång.

Med det sagt ska jag vidare med denna dag. Modevisning som Plaza Kvinna arrangerar väntar.

Ni kan läsa här om dessa personer:

SONY DSC

Massa kärlek / Kevin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson