Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Det är er tur nu!

Vilken superförmiddag! Sol, värme och en grym plåtning. Kan fan inte bli bättre.

Fick lite siffror idag och skitkul att se att så många läser bloggen. Jag skulle gärna se lite mer engagemang från er sida. Ge mig lite kommentarer på om det är något som är bra och ni vill se mer utav eller mindre bra och som jag kan förbättra. Vad tycker ni är mest kul att se, träning/hälsa eller mode?? Tycker ni det är roligt med videoklippen??

Känn er fria att kommentera det ni tycker.

Kärlek /Kevin

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Vore kul om du kunde ha en frågestund och svara i en video! 🙂

  Madde 2014-05-21 21:34:13
  Svara
 • Vore kul om du kunde ha en frågestund och svara i en video! 🙂

  Madde 2014-05-21 21:34:13
  Svara
 • Läser din blogg konstant, och det är min absolut största motivation för träning! Jag skulle gärna se mer träningstips, och dina videoklipp tackar jag som fan för! Bland annat dina magövningar har jag använt mig flitigt av! Målet är att få dina abs och helst helkropp också!
  Jag skulle bli sjukt glad om jag fick lite snabb overlook av ditt träningsschema, och hur du tränar!
  Hoppas du ser detta! Big fan!

  Nicholas 2014-05-21 21:14:43
  Svara
  • Svar på Nicholass kommentar.

   Tja Nicholas! Det gläder mig verkligen att höra. Fortsätt kriga dag in och dag ut för det är nyckeln till storslaget resultat. Jag ska försöka bli mer flitig med av dela med mig av mina egna pass. Tack för tipset ! Chao !

   Kevin Triguero Montero 2014-05-22 23:28:40
   Svara
 • Läser din blogg konstant, och det är min absolut största motivation för träning! Jag skulle gärna se mer träningstips, och dina videoklipp tackar jag som fan för! Bland annat dina magövningar har jag använt mig flitigt av! Målet är att få dina abs och helst helkropp också!
  Jag skulle bli sjukt glad om jag fick lite snabb overlook av ditt träningsschema, och hur du tränar!
  Hoppas du ser detta! Big fan!

  Nicholas 2014-05-21 21:14:43
  Svara
  • Svar på Nicholass kommentar.

   Tja Nicholas! Det gläder mig verkligen att höra. Fortsätt kriga dag in och dag ut för det är nyckeln till storslaget resultat. Jag ska försöka bli mer flitig med av dela med mig av mina egna pass. Tack för tipset ! Chao !

   Kevin Triguero Montero 2014-05-22 23:28:40
   Svara
 • Jag tycker jättemycket om dina träningstips så det tycker jag du ska fortsätta mer, även att du berättar om dina föreläsningar du har 🙂
  Men har du några motivationstips? Jag tycker också det är jättekul att träna men ibland blir det liksom att jag Chillar hemma istället för att faktiskt ta mig iväg, hur motiverar du dig för att ta dig till träning?
  Jag tycker verkligen om att läsa din blogg 🙂
  Kram!

  Hille 2014-05-21 15:53:58
  Svara
  • Svar på Hilles kommentar.

   Hej Hille ! Vad roligt att du tycker det. <3 Jag skrev ett inlägg i morse just om motivation. Det är en knepig sak. Jag brukar oftast berätta för dem som undrar att allt startar med en tanke/ide/dröm sen gäller det att bestämma sig och hålla fast vid det. Har du ett tydligt mål? (mål hjälper dig att förtydliga din dröm). Börja i den änden så ska jag se om jag kan hjälpa dig ytterligare. kram på dig !

   Kevin Triguero Montero 2014-05-22 23:32:32
   Svara
 • Jag tycker jättemycket om dina träningstips så det tycker jag du ska fortsätta mer, även att du berättar om dina föreläsningar du har 🙂
  Men har du några motivationstips? Jag tycker också det är jättekul att träna men ibland blir det liksom att jag Chillar hemma istället för att faktiskt ta mig iväg, hur motiverar du dig för att ta dig till träning?
  Jag tycker verkligen om att läsa din blogg 🙂
  Kram!

  Hille 2014-05-21 15:53:58
  Svara
  • Svar på Hilles kommentar.

   Hej Hille ! Vad roligt att du tycker det. <3 Jag skrev ett inlägg i morse just om motivation. Det är en knepig sak. Jag brukar oftast berätta för dem som undrar att allt startar med en tanke/ide/dröm sen gäller det att bestämma sig och hålla fast vid det. Har du ett tydligt mål? (mål hjälper dig att förtydliga din dröm). Börja i den änden så ska jag se om jag kan hjälpa dig ytterligare. kram på dig !

   Kevin Triguero Montero 2014-05-22 23:32:32
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!