Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Ord som slår!

Vill börja med att säga att jag känner mig enormt hedrad över det ni skriver. Att ni både finner det roligt och inspirerande gör det för mig så mycket roligare. Stort tack till er som kommenterat. Fortsätt med det!

Jag har på min att göra lista:

 • Bra övningar som man kan börja med för klara av att göra minst en chins.
 • Motivationstips.
 • Träningsschema
 • Frågestund

Jag börjar med motivationen för den tycker jag är allra roligast och mest spännande. Den mentala aspekten utav det vi gör, oavsett vad, är utan tvekan det allra viktigaste. Allting börjar med en idé, en tanke, en dröm, en vision som vi sedan försöker förverkliga genom våra fysiska åtaganden. Motivation är ett begrepp som beskriver hur pass villiga vi är att offra/prioritera vissa saker för att förvekliga drömmen/tanken/idén.

Motivationen kan vi inte ta på men den är väldigt enkel att känna igen. En välvilja som kryper igenom kroppen, en längtan om att genomgå en ansträngning för att komma ett steg närmare vårt mål. För ja, vad är en dröm utan ett tydligt mål. Motivation är en mental aspekt som vi alla brottas med från stund till stund. Anledningen till att den försvinner beror oftast på två saker. Den ena att vi inte har en tydlig dröm/idé/tanke och den andra för att vi inte riktigt är beredda självmant offra/prioritera tillräckligt för att nå drömmen.

Jag har ofta dessa diskussioner med mina kunder och vänner. Jag upplever att folk har bråttom, även jag, i vår vardag. Vi vill att allt ska ske med detsamma och tror också att saker sker i samma takt som vi tänker. Ett önsketänkande som inte är sann. Samhället runt omkring ställer samtidigt höga krav på oss och säljer en falsk idé om att allt är uppnåeligt på en hundradels sekund. Ta en minut och läs i media om alla quickfix och bantningsdieter som finns. Allt är bullshit. Varken jag eller någon annan atlet på denna planet blev såhär pass genomtränade över en natt och detsamma gäller för Donald Trump, Warren Buffet eller Sir Richard Branson att dessa herrar blev så förmögna över en natt. Allt har byggts med en viss kontinuitet i arbetet, oavsett om det varit på gymet eller affärsbordet. Jag och dessa framgångsrika herrar är på långt olika platser och stadier i livet men vad har vi gemensamt? En sak, motivationen att göra samma sak dag in och dag ut, vecka efter vecka, månad efter månad, år efter år.

Min enda fråga till dig är: Vet du vad du vill och är du beredd att träna för det varje dag, varje vecka, varje månad och varje år tills du uppnår ditt mål?

10367792_10152826970393356_3484924283425225567_nMassa kärlek till er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Så sjukt bra skrivet!

  Det är verkligen så, att uppnå något görs inte på sofflocket.
  Ofta får jag frågan; ”hur orkar du träna så mycket?”, men det folk inte förstår är att träning handlar om en livsstil. Att nå en hälsosam livsstil kräver att man finner motivationen till att uppnå den.
  Precis som du säger; motivationen till att göra samma sak dag ut och dag in osv.

  Du är en grym inspiration!!!!

  Maria 2014-05-22 11:04:43
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria! Tack för de fina orden <3 Kontinuitet är nyckeln till framgång. Kul att du också kommit till insikt med det. Kram!

   Kevin Triguero Montero 2014-05-22 23:25:12
   Svara
 • Så sjukt bra skrivet!

  Det är verkligen så, att uppnå något görs inte på sofflocket.
  Ofta får jag frågan; ”hur orkar du träna så mycket?”, men det folk inte förstår är att träning handlar om en livsstil. Att nå en hälsosam livsstil kräver att man finner motivationen till att uppnå den.
  Precis som du säger; motivationen till att göra samma sak dag ut och dag in osv.

  Du är en grym inspiration!!!!

  Maria 2014-05-22 11:04:43
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria! Tack för de fina orden <3 Kontinuitet är nyckeln till framgång. Kul att du också kommit till insikt med det. Kram!

   Kevin Triguero Montero 2014-05-22 23:25:12
   Svara
 • Hej! Mycket bra skrivet 🙂 Jag har kontaktat dig via facebook, men det kanske ligger i din skräppost.

  Med vänliga hälsningar/ Elinor Olsson

  Elinor 2014-05-22 10:19:37
  Svara
 • Hej! Mycket bra skrivet 🙂 Jag har kontaktat dig via facebook, men det kanske ligger i din skräppost.

  Med vänliga hälsningar/ Elinor Olsson

  Elinor 2014-05-22 10:19:37
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!