Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Jag drivs utav okända platser

Den senaste dagarna har jag haft lite skrivkramp för det har funnits saker i min omgivning som istället för att lyfta mig försöker genom dess negativet sänka mig. Jag är en person som drivs av nya utmaningar. Oavsett inom vilket område så drivs jag utav att försätta mig utanför min bekvämlighetszon och  se hur jag utvecklas. Vare sig det gäller träning, arbete eller livet så kommer jag alltid söka efter nya vägar som är jobbiga, tuffa och utmanande för det är just där jag trivs som bäst.

SONY DSCFotograf: Ola Gäverth

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Såå bra du beskriver hur du drivs av nya utmaningar och de rader som följer.
  Du är grymt bra på att formulera dig. Kanske blir det en och annan bok eller tidningsartikel/krönika etc. i framtiden? Förutom ev. programledarjobb om du är intresserad av sådana.

  Mandy 2014-05-24 15:55:37
  Svara
  • Svar på Mandys kommentar.

   Mandy, stort tack för dina kommentarer. Jag uppskattar din feedback jätte mycket. Det är just såhär vi utvecklas till att bli bättre både som individer och professionellt, dvs genom att vi får ta del och diskutera kring saker som vi ser olika på. Jag håller med dig i mycket utav det du skriver och vill att du ska veta att jag tar till mig utav det du nämnde om att framgång föder framgång. Samtidigt vill jag att ungdomar som läser min blogg ska få en genuin och äkta bild utav min vardag/ mitt liv. Jag vill inte skapa en fasad som inte är sann utan jag vill förmedla hur det är på riktigt och livet är ibland upp och andra gånger ned och det gäller att kunna hantera båda.

   Muchas gracias por tus consejos!

   Kevin Triguero Montero 2014-05-24 17:07:08
   Svara
 • Svårigheter och hinder är till för att övervinnas. Se det som en utmaning.
  Livet är fullt av ups and downs. Ibland råkar vi ut för downs, eller rättare sagt dras vi in i downs av andra personer, utan att vi själv har gjort något som helst för att hamna i en viss situation.

  Ibland och faktiskt rätt ofta tror jag att det kan det bero på avundsjuka från omgivningens sida.
  Es parte de la vida….. It’s part of Life. Tu naciste ganador asi que si un dia algo no va bien, otro dia v a ser doble mejor y a lo largo tu vas a salir ganador y vencer a todos los demas.

  Asi no lo tomas demasiado serio si algo viene en contra en el camino hasta que llegues a tu meta.
  Es parte de la vida como ya dije, y no podemos siempre evitarlo.
  Que tengas fe en tu mismo.. Eres mucho mas ”grande” como persona de lo que te puedes imaginar.
  Yo lo estoy notando y con el tiempo personas que tengan poder y mando en cuanto a Carreras en ramos diferentes, lo van a descrubir tambien. Estoy muy Segura de eso.
  Ya lo verras poco a poco y tienes que pensar que tu carrera profesional se esta comencando
  con la participacion en el Top Model. Eso te va a abrir un monton de Puertas.
  Tu futuro va a ser mucho mas grande y lleno de succeso de lo que te puedes imaginar ahora, es lo que yo creo y no creo que estoy equivocada.

  Siempre tienes que pensar que vales un monton y que eres muy diferente a la mayoria de personas.

  Animo y suerte!

  Du verkar va en jättecool person i alla lägen och en klar vinnare när det verkligen gäller.
  Vinner du inte i det ena ögonblicket som i Top Model, så tar den tävlingen dig vidare till nya
  sfärer där du kommer att bli en vinnare.

  Kollade in några av dina videoclips här på din blogg där du intervjuar andra Top Model deltagare.
  Du är väldigt bra på att intervjua och prata framför en kamera.
  Kommer fram väldigt bra, ger ett positivt och kanonbra intryck. Stor 10 poängare för det.
  Utöver att jag kan se dig som en model av topklass worldwide både inom catwalk och som reklam för olika internationella varumärken, så skulle jag lätt kunna se dig i olika TV sammanhang som deltagare eller varför inte som programledare eller TV reporter.
  Du ger en cool och positiv bild ”i rutan”, kanon att titta på.
  Fortsätt lägga in videobloggar då och då där du pratar.
  Cualquiera sabe, de un momento a otro, tal vez algun Canal de Television lo ve y piensa lo mismo que yo. Tambien mas adelante Cuando ya has descubierto hasta donde te podria llevar la profesion de modelo, puderias tu mismo hacer una applicacion a algun Canal de TV Cuando estan buscando locutor para algun programa.

  Kanske borde du bli sportjournalist?

  Mandy 2014-05-24 14:26:40
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!