Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Träningsupplägg

Morgonens träningspass var bland de mest givande på länge.

Igår kväll var jag och åt middag med några goda vänner och därefter gick vi till W där en annan vän hade styrt upp en ascool middag för träningsintresserade tjejer. De hade alla på sig träningstights, var inoljade och drack (till en början iaf) kostillskottsshots. Det var sjukt trevligt och folk hade verkligen jätte kul. Tycker det är bra när någon tar initiativ till att göra något rolig för andra.

Hela kvällen kände jag dock en längtan om att få köra igenom ett träningspass. Helt sjukt najs. Jag kände att jag hade bra tryck i kroppen och mycket energi, dessutom är jag så nära mitt mål och motivationen är på topp. Vid två tiden lämnade vi iaf festen och vid 10 var jag uppe för att träna, så stor var min längtan.

Mitt träningspass idag bestod utav löpintervaller:
10*30 sekunder löpning + 20 sekunder vila. hastighet 13, lutning 3.
2,5 min aktiv vila (gå i rask takt, hastighet 6)
10*30 sekunder löpning + 15 sekunder vila. hastighet 13, lutning 3.
2,5 min aktiv vila (gå i rask takt, hastighet 6)
10*30 sekunder löpning + 10 sekunder vila. hastighet 13, lutning 3.
Mage:
3* (3 olika magövningar och 10 repetitioner utav varje, dvs 30 rep tot) Jag valde idag ganska kroppstunga övningar iom att det var fokus.

Jag älskar intervallträning för det ger så bra resultat utifrån mina mål och jag tycker min kropp svara väldigt bra på träningsformen. Det är bevisat att träningsformen har stora fördelar när det kommer till muskeltillväxt och fettförbränning.

10311231_659856380767397_201256509_n

massa <3 / Kevin

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Du borde prova på att spela basket ! En riktigt bra intervallträning ! Hel sjukt kul för den delen !

  Anonym 2014-05-24 23:04:03
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Tack för tipset Sara! Jag har faktiskt spelat basket som ung så jag håller med dig om att det är krävande och roligt på samma gång. =)

   Kevin Triguero Montero 2014-05-25 12:21:57
   Svara
 • Du borde prova på att spela basket ! En riktigt bra intervallträning ! Hel sjukt kul för den delen !

  Anonym 2014-05-24 23:04:03
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Tack för tipset Sara! Jag har faktiskt spelat basket som ung så jag håller med dig om att det är krävande och roligt på samma gång. =)

   Kevin Triguero Montero 2014-05-25 12:21:57
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!