Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Hejsan Kevins blogg!

Hej alla Kevins läsare!

Det här är Ellinor, Kevins flickvän för er som inte vet.

Kevin har varit så smart att han har låtit mig veta hans lösen, så jag måste ju utnyttja det och skriva ett litet inlägg. Först tänkte jag att jag skulle dela med mig av hur mycket kärlek jag har till den här killen, men det tror jag nog att alla redan vet, plus att jag har så mycket kärlek så jag inte ens kan förklara hur mycket. Så istället tänkte jag att jag skulle avslöja lite rolig info om Kevin 😀

När jag och Kostas vann veckans bästa bild (när vi hoppade på mattan) så tyckte Kevin att han och Febens bild var bättre. Han blev så arg på bedömningen att han var tvungen att gå och träna typ 3 timmar mitt i natten. Inte bara det utan han vägrade prata med mig på hela kvällen… Snacka om dålig förlorare 😉 Alla hanterar sin ”ilska” på olika sätt, han tränar och jag lyssnar på musik på högsta volym.

Kevin är otroligt duktig på att hålla sin kost och äter en speciell kost varje dag, men när han väl har ett undantag så äter han tills han spyr. Jag har aldrig förstått det med att äta tills man mår dåligt, han har inget stopp. När jag är mätt så kan jag inte få i mig mer mat, men kevin, han äter tills maten tar slut eller kommer upp. Jag manar, man känner väl när man är mätt?

Många tror att Kevin är en ”tuffing/Player” bara för att han är snygg och bryr sig mycket om sin kropp, eller tuffing/player kanske inte är rätt ord, men ni förstår. Men sanningen är att han är en riktig mjukis, super gosig är han! Första gången jag träffade Kevin så trodde jag också att han var en stöddig, snygg, egoistisk kille. Alla mina fördomar var fel förutom att han är jäkligt snygg. Kevin är den bästa killen jag kunde önska mig, han är super snäll och bryr sig mycket om andra och är långt ifrån en stöddig player, han är nog en av de snällaste på den här jorden.

Man ska inte bråka med Kevin när han är hungrig. När han inte har fått mat så är han tyst och vill inte prata med någon.. inte ens mig. Får han ingen mat så blir han grinig. Visst, jag blir också grinig om jag inte får mat och är hungrig, vem blir inte det? Men Kevin han är extrem när det kommer till det. Men eftersom jag gillar honom så tycker jag bara att det är en del av hans charm, jag gillar ju allt med honom! Jag tror nog att det är jobbigare för honom än för mig, för jag älskar ju att jävlas med honom när han är i sitt hungriga mood. Hehe men han gillar mig ändå 😉

Nu ska jag avrunda med att säga att han är en otroligt fin kille och jag har så mycket kärlek till honom, ibland vet jag inte ens vart jag ska ta mig till. Jag antar att det är så kärlek är, visst är det härligt? Jag är så lycklig just nu så jag är uppe på molnen och svävar,  mesta dels tack vare Kevin!

Hoppas ni gillade mitt inlägg. Massa kramar från Ellinor 🙂

received_m_mid_1395758393492_d0bd62c1c187436192_2

10405945_10152829891463356_1122338193_n

504b6c8cab8a11e3b6ab1261623df5e6_6

image

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Bästa inlägg haha såååå sött

  Bobby oduncu 2014-06-06 00:31:06
  Svara
 • Ni är så fina ihop! 🙂

  petra 2014-05-28 22:32:38
  Svara
 • Ni är så himla söta

  Sandy 2014-05-28 16:58:15
  Svara
 • Gud vad ni är söta! Det som ni har är verkligen det man vill uppnå. Massa kärlek!!

  Nadja 2014-05-27 08:13:41
  Svara
 • Gullisar

  Louise 2014-05-26 20:30:16
  Svara
 • Haha vad fina ni är!!

  Amandi 2014-05-26 20:25:31
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!