Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

I’m back !

Nu är jag tillbaks och ser att någon kapat min blogg och skrivit ett inlägg ! =()

Hon är ju lite rolig ändå, allmänt rolig. Hon gillar i vilket fall att se sig själv som allmänt rolig och ibland måste jag hålla med. Mycket utav det hon skriver ligger det en sanning i. Jag vart jäkligt arg när hon och Kostas vann Crocs kampanjen och det bor en liten tjockis inom mig, sen är jag faktiskt en riktig tuffing bara så ni vet. Att hon påstår något annat är konstigt. Den frågan har dessutom jag redan fått en gång i tiden, ”du tror du e tuffing va?”

Inget mer skitsnack, jag är ingen riktig tuffing på det sättet. Jag skulle nog vilja påstå att jag är väldigt ödmjuk och lyssnar gärna på vad andra har att säga. Hon framhäver även mina bästa sidor vilket givetvis gör mig till en bättre kille/pojkvän. Jag ser ingen anledning till varför jag inte skulle vilja ge det bästa utav mig själv till den här vackra tjejen.

Att det bor en liten tjockis inom mig är inget nytt för dem som känner mig. Jag kan äta, tro mig! Ofta när man pratar med folk, bl.a. mina kunder, så får jag oftast höra att man ”älskar mat”. Jag har tänkt lite på det där och kommit fram till att det är skillnad på att ”älska mat” och älska att äta mat. Jätte stor skillnad. Jag älskar att äta mat. Utav den anledningen har jag sedan många år tillbaka lärt mig begränsa mitt matbegär. Dvs. jag äter nyttigt 6 utav 7 dagar i veckan och sedan äter jag onyttigt en gång i veckan. För mig är detta ett bra sätt att kontrollera mitt okontrollerade behov.

En annan sak som Ellinor nämnde om mig och vilket stämmer är att jag blir grinig när jag är hungrig, väldigt sant. Jag är inte världens roligaste att umgås med just då. Jag blir grinig som fan och tänker bara på mat. Iom att jag kommit till insikt med detta så försöker jag också hålla en regelbunden kost och ha en rutin på när jag äter mina måltider.

En relation handlar om att lyfta varandras svagheter och tillsammans utvecklas och bli starkare som par. Hon gör just detta hos mig, kompletterar mig i mina svagheter och det är jag så glad över. Hon har mitt hjärta.

Kärlek till er alla !

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hur håller du din kost? Vad äter du för det mesta och vilken tid på dygnet? Äter du myckey protein under hela dagen eller försöker du få i dig fett och kolhydrater också? Tacksam för svar!

    Nicholas 2014-05-27 12:40:05
    Svara
  • Hur håller du din kost? Vad äter du för det mesta och vilken tid på dygnet? Äter du myckey protein under hela dagen eller försöker du få i dig fett och kolhydrater också? Tacksam för svar!

    Nicholas 2014-05-27 12:40:05
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!