Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Klar för ett pass !!

Jag måste erkänna att jag har genom året varit en riktig ”mjukislirare” på gymet och med definition utav en mjukislirare menar jag mjukisbyxor och någon gammal, sliten t-shirt. Riktigt krasst så har min inställning varit den att det inte haft någon större betydelse vad jag haft på mig.

Jag är verkligen ingen material-lirare utan gillar att hålla det basic. Med tiden dock har jag ändrat uppfattning kring vissa saker. Idag arbetar jag med träning på heltid och ganska stor del utav mitt liv kretsar kring träning så jag vill gärna se anständig ut när jag tränar mina kunder. Dessutom har jag fått större kunskap kring funktionskläder och omvärderat dess värde i träningssammanhang.

Idag ser man mig oftast med tights, fivefingers och en t-shirt/linne på gymet och det finns sina skäl. Att träna i sjysta kläder ger en skön boost och det finns faktiskt en mental aspekt i att bara se bra ut. Dessutom fyller vissa träningsplagg en viss funktion, såsom kompressionskläder som ger bra stöd till aktiva muskler under träning. Utöver detta är jag en stor fantast utav fivefingers.

Det skrivs och det diskuteras mycket kring dess funktion och så vidare. Jag har sen ett och ett halvt år tillbaka enbart tränat i fivefingers och jag älskar dem. Idag kan jag inte tänka mig att träna i något annat. Jag kör både gymträning och intervallträning (löpintervaller) i mina barfotaskor och jag har bara känt positiva aspekter utav det. Det jag måste säga dock är som allt annat att det finns en viss inkörningsperiod i löpstilen. För mig var det ganska naturligt iom att jag sedan liten gått ganska mycket på tå/främre delen utav foten men även jag hade en kort sträcka där jag fick korrigera min löpstil och bara till det bättre. Vissa tycker att skorna ser lite konstigt ut men för mig handlar det mest om funktionalitet och känsla och den är oslagbar. Dessutom tycker jag att dem är fett balla.

Till sist ett litet träningstips till er som gillar utomhusträning i solen. Nu under sommare är det perfekt att vara ute och träna, försöker själv göra det i största möjliga mån. Ett roligt och bra tips är parashuten från Casall. Jag har en bra raksträcka med lite lutning där jag brukar springa intervaller med denna och det tar emot.

10417005_10152843274968356_1308522716_nSnygga träningskläder från Casall hittar du HÄR

10388848_10152843275533356_1463167441_oLäs mig om Fivefingers HÄR

10361170_10152843274778356_922575084_nDu hittar Parachute HÄR

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Kevin, googlade lite om psoriasis och hur man kan må bättre….
  hittade länken du ser längre ner.

  Som hälsokostare med stor tilltro till syra/bas balansen, vill jag ju gärna tro att vår hälsa
  påverkas mycket mer av det vi äter än vad vi/allmänheten/läkarna vill erkänna.
  Här en artikel om ett sjukhus i England som testas specifik kost som hjälp mot psoriasis
  med intressant resultat:

  http://www.svd.se/mat-och-vin/maten-som-kan-bota-sjukdomar_6653820.svd
  Artikeln presenterades i SVD.

  Maten som kan bota sjukdomar

  Fet fisk, gurkmeja, kanel och mängder med frukt och grönsaker. Kosten gjorde sjuårige Callum Lowe fri från psoriasis etc.

  Förutom rådet att äta betydliget mycket mer grönsaker och frukt än tidigare uppmanades familjen även att äta fet fisk, kanel och gurkmeja. Karen och Callum börjar också varje dag med att äta 500 milligram fiskolja. Forskning visar att höga doser av oljan har en bra effekt på psoriasis.

  xxxxxxxxxxxxxxxxx

  Mandy 2014-05-29 10:28:20
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!