Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Kost

Tack Norrköping för en jätte rolig dag igår, ni var helt underbara alla som var där.

Fick ett par frågor ifrån en läsare kring hur jag håller min kost och det tänkte jag svara på.

Hur håller du din kost? Äter du mycket protein under dagen eller försöker du få i dig fett och kolhydrater också?

Min kost ser lite olika ut beroende på hur pass nära jag är mitt uppsatta mål. Generellt under hela året försöker jag undvika vissa källor till kolhydrater så som ris, bröd, pasta och med visst undantag också potatis. Jag försöker istället äta jätte mycket grönsaker.  Jag äter nötter till varje måltid, cashewnötter, paranötter & wahlnötter. Ofta har jag även avokado eller getost till maten. Utöver detta finns det alltid protein i form av kyckling, rött kött eller fisk på min tallrik (250-300 gram kött/kyckling/fisk dvs. Ca 2 kyckling filéer)

Vad äter du för det mesta och vilken tid på dygnet?

Jag skulle vilja påstå att jag oftast äter någon blandning utav grönsaker (bladspenat, tomat, lök, gurka, paprika, blomkål, broccoli, morötter, etc) och smörstekt kyckling. Det går snabbt ock är enkelt. Jag satsar alltid på minimum 4 måltider om dagen, det kan bli 5 men oftast 4 och nästan aldrig förre än så. Istället kan jag leka lite med mängden mat utifrån tiden fram till mitt mål.

Kom ihåg att det här funkar för mig och att jag har genom att testa mig fram hittat något som passar mig. Det är också en kost som håller mig i någorlunda form året om vilken också är min önskan. Testa ni också och våga pröva er fram, det viktigaste är att man äter!

image

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kan du lägga ut fler bilder från igår? Med fans? ❤️

    Sandy 2014-05-28 12:05:46
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!