Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Sjukt!

Vaknade tidigt imorse för att träna en kund men innan jag gick till gymet så la jag mig på soffan ett par minuter. Formen är alltid som roligast att utvärdera på morgonen och imorse såg den helt sjuk ut. Det är alltid lika roligt att vara i riktigt bra form för det känns som om man åstadkommit något stort, riktigt stort. Det ligger så mycket slit, disciplin och karaktär bakom resultatet och när den blir så tydlig blir man stolt.

Vill varna er som inte är så insatta i träning att det kan se lite sjukt ut och det är inte alltid det ser ut såhär. Man får lära sig uppskatta konstarbetet bakom kulliserna för att åstadkomma resultatet.

 

image image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!