Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

HELG

God morgon allihop !

Vaknade idag helt utvilad, känner mig hel i kroppen igen efter en lång sömn. Jag bestämde mig tidigt igår för att det skulle bli en lugn kväll och att återhämtning var prio. Har känt hela veckan hur all intervall och cardio träning samlats i kroppen och tröttat ut en.

Gårdagens pass såg ut såhär:
3 * (10 * 30 löpning 15 vila)
3 * 30 löpning MAX vila 30
3 * (3 * 20 st valfria magövningar)

Jag vet att jag ganska ofta brukar skriva valfria magövningar och anledningen till det är att det inte finns något rätt eller fel när det kommer till magövningar. Därför ser jag helst om ni följer mina pass att ni gör det ni trivs bäst med för stunden. Med det sagt har jag tre specifika övningar som jag brukar komba efter mina intervall pass och jag tänkte visa er dessa lite senare idag.

chao / kevin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Snygga träningskläder du har på dig (grön topp, svarta träningsbyxor) i ett av inläggen längre ner i bloggen.

  Annat:
  Läser i nättidningarna om en bakterie man hittat i Danmark i danskt fläskkött.
  Googlade på den bakterien, hittade en Wikipedia info.

  Ruskig bakterie, flera har insjuknat, några har dött. Först drabbades bara personer som arbetade
  på grisuppfödningar. Sedan har även andra drabbats.
  Samma bakterie finns i griskött även i andra länder runtom i världen.
  Problemet med denna bakterie är att det just nu inte finns något botemedel.
  Den är immun mot antibiotika etc. Ruggigt….

  Glad jag är näst intill vegetarian sedan flera år tillbaka. Inte vegetarian 100%, äter fisk och skaldjur. Aldrig kött eller köttprodukter. Då riskerar jag i alla fall inte att få salmonella och annat man kan råka ut för om man råkar få i sig kött som ej är bra pga bakterier, utgånget datum där köttet märkts om av butiken (borde vara kriminellt om någon butik sysslar med sådant), fuskkött och annat som inte är bra för konsumenten.

  Mår superbra med min vegetariska kosthållning. Alltid frisk. Uthållighet till max. vilket jag haft
  särskild nytta av i mina utlandsjobb tidigare inom resebranschen där man ibland kan ha extremt långa arbetspass. Särskilt om det skulle råka vara någon flygförsening el. liknande.
  En gång när jag jobbade på Maldiverna kunde jag bara ta 3 timmars vila på 72 timmar (3 dygn).
  Motorn på en B767 hade pajat. Ny motor och mekaniker fick flygas in med ett inhyrt fraktplan.
  Gissa om jag var som en zombie när planet väl var reparerat och hade avgått och jag kunde
  sätta mig i båten som förde mig tillbaka till min ö där jag bodde.
  Min och min… hade min ”Company accommodation” på en resort Island som heter
  KURUMBA VILLAGE.
  http://www.kurumba.com/
  Kolla in deras hemsida och bara njuuuut av den otroligt vackra miljön.

  Det var som att bo i paradiset. Bara hotellet med dess bungalower, ingen by eller lokal bebyggelse. 10-15 min. att gå runt ön. Trädgårdar med palmer, blommor och gräsmattor, en liten skog med cocosnötspalmer mitt på ön, vikar med kritvita stränder kantade av palmer runtom ön. Hotellet hade flera specialrestauranger med olika kök, så man skall bara boka rum+frukost och sedan äta a la carte på dessa restauranger.

  På Maldiverna kan man ta av skorna när man kommer ut från flygplatsbyggnaden efter ankomsten och sedan vara barfota dygnet om hela semestern. Även när man går och äter om man så vill. Vila till max, snorkla, dyka, bada, sola.

  Göra fiskeutflykt som hotellet ordnar. Island hopping utflykt med båt då man besöker några olika små öar. Så kan man göra en shopping tur till huvudstaden Male på huvudön som man går runt på 1 tim. 15 min. Bara det att det inte finns något att shoppa där. Sköööönt. Men fint att gå runt och se hur det ser ut där. Kolla in saluhallen och hamnen. Bäst att bo på en ö som har max. 1 tim. med båt till flygplatsen och huvudön. Från min ö Kurumba village tog det ca 30 min. till dessa platser. Kanon.

  En del öar ligger långt bort och man måste åka båt 5-6 timmar eller ta seaplane till de avlägsna öarna.
  Det är vad Maldiverna handlar om. På sommaren är det rainy season, då kan det regna upp till 7 dgr i sträck. Råkade ut för det i två perioder under de 10 månader jag bodde på Maldiverna.
  så man trodde man var i ”paradiset”.

  Rekommenderar starkt att man besöker Maldiverna om man kan tänka sig en semester med nästan bara sol och bad, på en ö där det nästan känns som att bo på en privat ö, med inte mycket att göra annat än det jag nämnt ovan. Jo, ibland var det musik att dansa till . Live eller disco. Rätt ofta faktiskt

  Utöver att besöka Maldiverna och förstås Kevins fantastiska hem ö Cuba, så tycker jag man
  bör besöka Dubai (ej mellan maj-sep pga 38-48 grader +C), Thailand men inte Phuket,
  Florida men kanske inte under orkansäsongen och då även besöka olika platser i Florida med hyrbil,
  göra en kryssning i södra el. östra Karibien.

  Detta utöver mängder av andra suveräna platser runt om i världen.
  Bra att alltid kolla in klimattabeller för platsen man vill åka till, kolla in vattentemp, regnmängd,
  temp. i luften dag och natt, antal soltimmar. Detta för att få de väder och temp. förhållanden man gillar bäst. Även s.k. varma länder kan ju ha sin form av ”vinter” med lägre temp. kallar i havet, mindre sol, mera regn etc.
  När jag valt ut några hotell som intresserar mig kollar jag upp dem i trip advisor och läser där
  andra besökares intryck som kan vara både positiva och negativa. Då kan man få en inblick i
  hur hotellet är och bestämma om man vill boka det eller annat hotell.

  HAPPY TRAVELING AROUND THE WORLD!

  Mandy 2014-05-31 11:27:06
  Svara
 • Snygga träningskläder du har på dig (grön topp, svarta träningsbyxor) i ett av inläggen längre ner i bloggen.

  Annat:
  Läser i nättidningarna om en bakterie man hittat i Danmark i danskt fläskkött.
  Googlade på den bakterien, hittade en Wikipedia info.

  Ruskig bakterie, flera har insjuknat, några har dött. Först drabbades bara personer som arbetade
  på grisuppfödningar. Sedan har även andra drabbats.
  Samma bakterie finns i griskött även i andra länder runtom i världen.
  Problemet med denna bakterie är att det just nu inte finns något botemedel.
  Den är immun mot antibiotika etc. Ruggigt….

  Glad jag är näst intill vegetarian sedan flera år tillbaka. Inte vegetarian 100%, äter fisk och skaldjur. Aldrig kött eller köttprodukter. Då riskerar jag i alla fall inte att få salmonella och annat man kan råka ut för om man råkar få i sig kött som ej är bra pga bakterier, utgånget datum där köttet märkts om av butiken (borde vara kriminellt om någon butik sysslar med sådant), fuskkött och annat som inte är bra för konsumenten.

  Mår superbra med min vegetariska kosthållning. Alltid frisk. Uthållighet till max. vilket jag haft
  särskild nytta av i mina utlandsjobb tidigare inom resebranschen där man ibland kan ha extremt långa arbetspass. Särskilt om det skulle råka vara någon flygförsening el. liknande.
  En gång när jag jobbade på Maldiverna kunde jag bara ta 3 timmars vila på 72 timmar (3 dygn).
  Motorn på en B767 hade pajat. Ny motor och mekaniker fick flygas in med ett inhyrt fraktplan.
  Gissa om jag var som en zombie när planet väl var reparerat och hade avgått och jag kunde
  sätta mig i båten som förde mig tillbaka till min ö där jag bodde.
  Min och min… hade min ”Company accommodation” på en resort Island som heter
  KURUMBA VILLAGE.
  http://www.kurumba.com/
  Kolla in deras hemsida och bara njuuuut av den otroligt vackra miljön.

  Det var som att bo i paradiset. Bara hotellet med dess bungalower, ingen by eller lokal bebyggelse. 10-15 min. att gå runt ön. Trädgårdar med palmer, blommor och gräsmattor, en liten skog med cocosnötspalmer mitt på ön, vikar med kritvita stränder kantade av palmer runtom ön. Hotellet hade flera specialrestauranger med olika kök, så man skall bara boka rum+frukost och sedan äta a la carte på dessa restauranger.

  På Maldiverna kan man ta av skorna när man kommer ut från flygplatsbyggnaden efter ankomsten och sedan vara barfota dygnet om hela semestern. Även när man går och äter om man så vill. Vila till max, snorkla, dyka, bada, sola.

  Göra fiskeutflykt som hotellet ordnar. Island hopping utflykt med båt då man besöker några olika små öar. Så kan man göra en shopping tur till huvudstaden Male på huvudön som man går runt på 1 tim. 15 min. Bara det att det inte finns något att shoppa där. Sköööönt. Men fint att gå runt och se hur det ser ut där. Kolla in saluhallen och hamnen. Bäst att bo på en ö som har max. 1 tim. med båt till flygplatsen och huvudön. Från min ö Kurumba village tog det ca 30 min. till dessa platser. Kanon.

  En del öar ligger långt bort och man måste åka båt 5-6 timmar eller ta seaplane till de avlägsna öarna.
  Det är vad Maldiverna handlar om. På sommaren är det rainy season, då kan det regna upp till 7 dgr i sträck. Råkade ut för det i två perioder under de 10 månader jag bodde på Maldiverna.
  så man trodde man var i ”paradiset”.

  Rekommenderar starkt att man besöker Maldiverna om man kan tänka sig en semester med nästan bara sol och bad, på en ö där det nästan känns som att bo på en privat ö, med inte mycket att göra annat än det jag nämnt ovan. Jo, ibland var det musik att dansa till . Live eller disco. Rätt ofta faktiskt

  Utöver att besöka Maldiverna och förstås Kevins fantastiska hem ö Cuba, så tycker jag man
  bör besöka Dubai (ej mellan maj-sep pga 38-48 grader +C), Thailand men inte Phuket,
  Florida men kanske inte under orkansäsongen och då även besöka olika platser i Florida med hyrbil,
  göra en kryssning i södra el. östra Karibien.

  Detta utöver mängder av andra suveräna platser runt om i världen.
  Bra att alltid kolla in klimattabeller för platsen man vill åka till, kolla in vattentemp, regnmängd,
  temp. i luften dag och natt, antal soltimmar. Detta för att få de väder och temp. förhållanden man gillar bäst. Även s.k. varma länder kan ju ha sin form av ”vinter” med lägre temp. kallar i havet, mindre sol, mera regn etc.
  När jag valt ut några hotell som intresserar mig kollar jag upp dem i trip advisor och läser där
  andra besökares intryck som kan vara både positiva och negativa. Då kan man få en inblick i
  hur hotellet är och bestämma om man vill boka det eller annat hotell.

  HAPPY TRAVELING AROUND THE WORLD!

  Mandy 2014-05-31 11:27:06
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!